• 29 Mart 2024, Cuma

‘19 MAYIS KONSERİ’NDE COŞKU DORUKTAYDI

Ardahan Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir Gençlik Konseri düzenledi. Yağışlı havaya rağmen alanı dolduran vatandaşlar özellikle Türk Halk Müziği sanatçılarının seslendirdiği eserlerle unutulmaz bir akşam yaşadı.

YAĞIŞ ALTINDA ‘SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM’E EŞLİK ETTİLER

Milli Egemenlik Parkı’nda düzenlenen gençlik konserinde şefliğini Turgay Demir’in yaptığı İstanbul Maltepe Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Grup Lavi ve yerel sanatçılar, söylemiş oldukları birbirinden güzel parçalarla katılımcıları coşturdu. Vatandaşlar belediye ekiplerinin dağıttığı yağmurluk ve sıcak çay ikramıyla sağanak yağış altında konseri takip etti. Belediye Başkanımız Faruk Demir, sanatçılara ve konsere katılanlara teşekkür konuşması yapmak için çıktığı sahnede gelen yoğun talep üzerine meşhur “ Sarı Saçlım Mavi Gözlüm” türküsünü seslendirdi.