YOLLARDAN SONRA, KALDIRMLAR YENİLENİYOR

Şehir merkezinde yapılan sıcak asfaltlama çalışmalarının ardından Beldiyemiz kaldırımlarda da yenileme çalışması başlattı. Belediye Başkanımız Faruk Demir de çalışmaları yerinde inceledi.

ARDAHAN BELEDİYESİ’NDEN SICAK ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMASI

‘Sosyal Belediyecilik’ parolası ve ‘eşit hizmet’ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Ardahan Belediyesi bu kapsamdaki hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların standardı yüksek yollarda ve kaldırımlarda ulaşım sağlamasını hedefleyen Ardahan Belediyesi bu çalışmalar için yoğun mesai harcıyor”.

YAYALAR İÇİN KONFORLU KALDIRIMLAR

“Sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra yayaları da düşünen Ardahan Belediyesi bu kapsamda kaldırımları konforlu hale getiriyor. Şehir genelinde çalışma yürüten ekipler, yeni kaldırım yapımı ve kullanım ömrünü tamamlayan kaldırımların söküm işlemini yaparak modern kaldırımlar yapıyor”.