• 25 Nisan 2024, Perşembe

BAŞKAN DEMİR'DEN ARDAHAN HALKINA İKİ GÜZEL HABER

Başkan Demir, bugün Kars'ta gerçekleşen Serhat Kalkınma Ajansının (SERKA) Olağan Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıdan iki güzel haber ile döndüğünü belirten Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir şöyle konuştu:

"Bugün Kars’ta Serhat Kalkınma Ajansının (SERKA) Olağan Yönetim Kurulu toplantısına katıldık. SERKA’ya sunduğumuz “5 İLÇE 1 PAZAR: ARDAHAN İLİ YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI” Projemiz onaylanarak, hibe desteği almaya hak kazandı.
Belediyemiz tarafından hazırlanan bir diğer projemiz ise T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen Sosyal Destek Programı(SODES) kapsamında sunduğumuz “ARDAHAN TAŞ, AHŞAP,DEMİR ÜRETİM TEKNİKLERİ VE TASARIM ATÖLYESİ” projesi... Her iki projemiz de onaylandı ve hibe almaya hak kazandı.
Ardahan’ın yöresel ve tarihsel markasını oluşturacak olan projelerimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."