• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 26 Ekim 2021, Salı

“METEOROLOJİ'DEN SEL UYARISI"

14 Ağustos 2021 Bugün itibarıyla Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Ardahan’da yer yer kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Ayrıca; Belediye ekiplerimiz tarafından daha önceden temizlenen yağmur suyu bacaları tekrardan kontrol edilerek ve yağmur suyunun çıkarabileceği olumsuzluklar giderildi.

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!