• 19 Nisan 2024, Cuma

ARDAHAN'IN 16. VALİSİ GÖREVE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Ardahan Valisi olarak atanan Valimiz Hüseyin Öner, Ardahan’da ki görevine başladı.

Vali Öner daha sonra Valilik bahçesinde Damal bebeği kıyafetli öğrenci tarafından çiçekle karşılandı. Karşılama programında pandemi dolayısıyla sosyal mesafe kuralları gözetilerek Belediye Başkanımız Faruk Demir ve hazır bulunan protokol üyeleri, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri, STK ve oda temsilcileriyle tek tek görüşen Vali Öner, makamına geçerek görevine başladı.