Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » HAYTAP HAYVAN HAKLARI FEDERASYONU BASIN SÖZCÜSÜ ŞULE BAYLAN, BAŞKAN KÖKSOY’U MAKAMINDA ZİYARET

HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu Basın Sözcüsü Şule Baylan 250 hayvanlık barınak projesini gezdikten sonra beraberindekiler ile birlikte Ardahan Belediye Başkanı Sayın Faruk KöKSOY’u makamında ziyaret ederek. Belediye Başkanımıza duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Köksoy da, Ardahan'da sokak köpekleri için çok yönlü çalışma başlattıklarını belirtti.

Köksoy, "250 hayvanlık barınak projesini Hayvan Hakları Federasyonu'ndaki arkadaşlarla birlikte gördük. Bu barınak Ardahan'da sokak köpeklerine yönelik tüm sorunları çözecek bir merkezdir. Sokak hayvanlarıyla ilgili proje çalışmalarımız devam etmektir. Ayrıca her yıl 500 hayvanı kısırlaştıracağız" diye konuştu.

Baylan ve beraberindekiler, bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediyemizden ayrıldı.

00:00, 15.12.2011