Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN'IN SOKAKLARINA BAHAR GELDİ

ARDAHAN'IN SOKAKLARINA BAHAR GELDİ

Belediye Başkan Adaylığı Süresince Ardahan'daki Cadde ve Sokakların Temizlenmemesinden Yakındı, Göreve Gelince İlk İşi Temizlik İşçilerini Toplamak Oldu.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Göreve Geldikten Hemen Sonra Belediye Binasında Temizlik İşçileri İle Bir Toplantı Düzenledi.

Başkan Demir, Ardahan Sokaklarının Her Gün Düzenli Olarak Temizlenmesi ve Çöplerin Saatinde Toplanması İçin Talimat Verdi.

Talimatın Ardından Sokaklarda Başkan Faruk Demir'in Etkisi de Hissedilmeye Başlandı. Temizlik İşçileri Sabahın Erken Saatlerinde Su Arazözleri İle Sokakları Yıkıyor Daha Sonra Kaldırımlar ve Yol Kenarları Süpürgelerle Temizleniyor.

Ardahan Halkı İse Başkan Demir'in Seçimden Önceki Kararlılığının Devam Ettiğini Söyledi. Uygulamanın İlk Günden Sokaklarda Kendisini Hissettirdiğini İfade Etti.

10:54, 18.04.2019