Köylü Milletin Efendisidir
M. Kemal ATATÜRK
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN DEMİR: ARÜ BİZİM İÇİN ŞANSTIR

BAŞKAN DEMİR: ARÜ BİZİM İÇİN ŞANSTIR

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Üniversitesi'nde (ARÜ) düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri’nin şehir için çok önemli olduğunu söyledi.

ARÜ Spor Salonunda düzenlenen ve dört gün sürecek olan tanıtım günleri, Ardahan'da lise son sınıfta okuyan öğrencilerin ARÜ'yü tercih etmeleri için kurulan stantlarla tanıtım yapılıyor.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir,  makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, tanıtım günlerinin önemine değinerek, bu tür etkinliklerin meyvesini alacaklarına inandığını söyledi.

ÇOCUKLARIMIZ ARÜ’YÜ TERCİH ETMELİDİR

Özellikle ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber'e yaptığı etkinlikten dolayı teşekkür eden Demir, "Ardahan bizim için çok kıymetli bir yer. Onun için tanıtım günleri bizler için çok önemlidir. İşte bu ve benzeri etkinliklerle daha da kıymetlendirmiş olacağız. Hepimizin önceliği Ardahan olmalı. Ancak o zaman Ardahan'ı yaşanılabilir bir kent yapabiliriz" dedi.

Demir, tanıtım günlerine öğrenci ailelerinin de gelmesi gerektiğini vurgulayarak, şehir ile üniversiteyi buluşturacaklarını ve Kültür Merkezinin ciddi anlamda bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

23:01, 17.04.2019

Haber Fotoğrafları