Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN FARUK DEMİR’İN “TC” İCRAATI TAKDİR TOPLADI

BAŞKAN FARUK DEMİR’İN “TC” İCRAATI TAKDİR TOPLADI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, göreve başlar başlamaz ilk iş olarak Belediye Binasının girişinde bulunan tabelaya daha önce bulunmayan “TC” ibaresini ekletti. Başkan Demir’in bu çalışması kentte büyük beğeni topladı.

Ardahan Belediyesinin girişinde buluna tabelada TC ibaresinin uzun zamandır bulunmaması sebebiyle yeni başkan Faruk Demir, ilk iş olarak belediye tabelasına TC ibaresi yaptırdı. Başkan Demir’in belediye binası levhasındaki logoyu kaldırarak TC ibaresini ekletmesi kentte büyük beğeni topladı.

Başkan Demir, sosyal medya üzerinden eski ve yeni levha fotoğraflarını ekleyerek, “Türkiye Cumhuriyeti´ni kuran bir partinin belediye başkanı olarak, belediyemizin başında T.C. ibaresini kullanmak bizim asli görevimizdir” ifadelerini paylaştı.

22:53, 17.04.2019