Köylü Milletin Efendisidir
Köylü Milletin Efendisidir...
M. Kemal ATATÜRK
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KUTLAMA ÇİÇEĞİ YERİNE SOKAK HAYVANLARINA MAMA GÖNDERİN

KUTLAMA ÇİÇEĞİ YERİNE SOKAK HAYVANLARINA MAMA GÖNDERİN

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, kendisine gelecek olan kutlama çiçeği yerine sokak hayvanlarına mama gönderilmesini talep etti.

Başkan Faruk Demir, seçim çalışması boyunca vurguladığı “Farklı Belediye Başkanı Olacağım” sözünü mazbatayı almadan gösterdi.

Başkan demir, tebrik için kendisine çiçek gönderilmesini istemedi.Barınak ve sokaklardaki hayvanlar için mama gönderilmesini talep etti.

Mama gönderemeyecek olanlar için de belediyenin IBAN numarasını vererek buraya yardım yapılmasını rica etti.

Belediye Başkanı Demir: “Ardahan ya da Ardahan dışından belediye başkanlığımızı kutlamak için mutlaka alışılmış olan çiçek gönderme töreni var. Sizlerden rica ediyorum çiçek yerine Ardahan belediyemizin sahipsiz hayvan barınağına bağışta bulunmanızı veya hayvan maması göndermenizi rica edeceğim böylelikle ilk icraatımızı sizlerle birlikte yapmış olacağız” dedi.

NOT: TR 09 0001 0001 4926 4726 7750 02  -SOKAK HAYVANLARI BAKIMINDA KULLANILMAK ÜZERE- (Notunu Düşerek Gönderir Misiniz)
Kaptanpaşa Mah. İnönü Cad. No:27 75000 Merkez/Ardahan (IBAN ARDAHAN BELEDİYESİNE AİTTİR)

22:50, 17.04.2019

Haber Fotoğrafları