• 18 Nisan 2024, Perşembe

ARDAHAN’DA 5 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” ilan edilmesiyle birlikte “Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes” sloganıyla Ardahan'da 5 bin Fidan toprakla buluşturuldu.

Valimiz Hüseyin Öner, Belediye Başkanımız Faruk Demir  il protokolü, STK, dernek ve siyasi partilerin katılımıyla 'Milli Ağaçlandırma Günü' dolayısıyla düzenlenen fidan dikme töreni kapsamında, İl Merkezinde Ardahan Üniversitesi kampüsüne, ilçelerimizde ise hastane ve okul bahçelerine, 5 bin Sarıçam, Huş, Akasya, Kuşburnu ve Leylak fidanları dikildi.